Čestitka za Uskrs

17.04.2023.

Našu djecu svakodnevno podučavamo da poštuju i uvažavaju jedni druge. Ljepota i snaga naše domovine Bosne i Hercegovine leži u zajedništvu i suživotu njenih naroda.
Njegujući tradiciju, izučavajući praznike i blagdane, jučer je grupa učenika naše škole posjetila Župu Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu i poklonila obojena jaja za stare i iznemogle osobe koje ove godine nisu u mogućnosti pripremiti se za blagdan Uskrsa. Oduševljenje i zahvalnost je iskazao župnik, koji je i sam rekao da čineći dobra djela postajemo bolji ljudi, a naša dječica će u svom mjesecu činjenja dobrih djela sigurno izrasti u divne osobe. U prilogu su fotografije na kojima je zabilježen djelić atmosfere sa školske radionice bojenja jaja. 💒✝️❤️🐣
Uskrs je najveći i najvažniji kršćanski blagdan. Njime kršćani slave jednu od centralnih dogmi vjere, Isusovo uskrsnuće.
Učenici II-2 razreda su pravili razne vrste dekoracija povodom obilježavanja Uskrsa. Zabavili smo se, uživali i razgovarali o običajima.
🐣🧡 SRETAN USKRS SVIMA! 🧡
⛪️🐣✝️Svim našim učenicima, roditeljima i prijateljima katoličke vjeroispovijesti od srca sretan i blagoslovljen Uskrs želi Osnovna škola “Čengić Vila I”.