Ljubav na prvi pogled

Ljubav na prvi pogled

„Da nisam fizičar, vjerojatno bih bio glazbenik. Često razmišljam u glazbi. Živim svoje snove na javi u glazbi. Svoj život vidim u terminima glazbe… I znam da najviše radosti u životu dobivam iz unutrašnjosti svoje violine“ (Albert Einstein)

Ljubav prema violini rodila se na prvi pogled… već tri godine pohađa privatno časove violine, a od ove godine je i učenica Osnovne muzičke škole. O ljubavi prema violini i muzici rado priča, a ima i poruku za sve vršnjake svijeta.
Ja sam Iman Samardžija i učenica sam IV-3 razreda. Sviram violinu u klasi profesorice Turabija Sabine. Moja ljubav prema muzici se rodila dok sam slušala mog brata Arasa koji inače svira klarinet, i četvrti je razred srednje muzičke škole u Sarajevu. Do sada je osvojio mnoge nagrade. Ljubav prema violini je bila ljubav na prvi pogled. Odmah sam shvatila da je to instrument za mene i da ga želim svirati. Violina je divan instrument i veoma lijepo zvuči. Do sada sam imala četiri koncerta i nadam se da ću ih imati još mnogo. Inače volim muziku, ona me pokreće i daje mi snagu. Moj cilj je da postanem uspješna violinistkinja. Moja poruka svim učenicima, kao i svoj djeci svijeta, je da nikada ne odustaju, da uvijek sanjaju i slijede svoje snove. Nije važno da li je to muzika, gluma, sport ili nešto drugo, važno je raditi ono što volite. Potrudite se da vaše slobodno vrijeme iskoristite na najbolji mogući način koji će usrećiti vas, kao i ljude oko vas.
Sigurno je da naša Iman zna šta želi i polako, ali sigurno kroči putem na kojem ulaže puno u ostvarenje te želje. Sigurno je i da će onaj ko puno želi, ulaže trud i rad u ostvarenje želje, istu i ostvariti. Vjerujemo da je najsretnija ona osoba koja je učinila sretnima mnogo drugih ljudi. Draga Iman, želimo ti veliki uspjeh u svijetu muzike kojom ćeš uveseljavati i usrećiti ljude oko sebe.

 

 

Kontakt

Osnovna škola “Čengić-Vila 1” Sarajevo
Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 2
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: 00387 33 678-220, 677-872, 678-285 (biblioteka)
Fax: 00387 33 678-220